Hrvatsku košarkašku reprezentaciju u nedjelju od 18 sati očekuje susret s Austrijom koju su u prošlom ogledu dobili 20 koševa razlike. Utakmica dolazi nakon pobjede u Švicarskoj u pretkvalifikacijama za EuroBasket pa se očekuje nastavak pozitivnog niza i na Gripama, gdje Hrvatska nije igrala 25 godina.

Posljednja je to utakmica Aleksandra Petrovića koji je trenutačni privremeni izbornik reprezentacije. Aco je odlučio dati priliku i trojici od 15 okupljenih igrača koji nisu igrali u četvrtak na gostovanju u Švicarskoj.

Objavljen popis igrača

U sastav za Austriju tako su upali Tomislav Buljan, Tomislav Ivišić i Lovre Runjić umjesto Antonija Jordana, Borne Kapuste i Mateja Rudana. Uz njih trojicu, Austrijancima će se suprotstaviti Dominik Mavra, Goran Filipović, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Roko Prkačin i Danko Branković.

“Ova Austrija je kvalitetnija od one iz 11. mjeseca, ali to ne mijenja našu poziciju. Želimo odigrati kvalitetnu utakmicu i pobijediti”, rekao je Petrović kojemu je ovo posljednja utakmica nakon čega će otići u trenersku mirovinu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)