Kao što se i najavljivalo, Krešimir Antolić je danas i potvrdio u emisiji Nedjeljom u 2 da odlazi iz Dinama.

Odlučio je četiri dana prije povijesne skupštine progovoriti o svemu što se događalo: Siguran sam da će Mirko Barišić i dalje biti predsjednik, što je jedino normalno i legitimno. Zato sam i odlučio otići, da ne budem alibi onima koji kažu da nisu za Mamića nego protiv mene ili za Barišića nego protiv mene. Ako su govorili istinu, podržat će Barišića”, govori u uvodu pa nastavlja:

“Otpremnina? Imao sam klasični menadžerski ugovor, imam neki broj plaća, ali je oko 100.000 eura, uobičajeno u biznisu, ništa ekstremno.”

Šimić ulazi u upravu

Za Zdravka Mamića je rekao sljedeće:

“Upoznao sam ga 2011. dok sam vodio odjel kriminalističke policije u Zagrebu. Nakon utakmice Dinama i Malmöa je Mamić uhapšen zbog sukoba s interventnom policijom. Ona snimka gdje on nudi da će platiti učlanjivanje je podmićivanje i ti članovi i povjerenici ne mogu biti valjani. Kroz to su pokušavali utjecati na klub, ti će povjerenici imati presudan faktor u glasanju.”

Oko Darija Šimića je potvrdio nagađanja javnosti:

“Ja sam razgovarao s njim u studenom i ponudio mu da bude sportski direktor Dinama. Tada je htio, bio je spreman odmah doći. On nije profil sportskog djetanika koji može zamijeniti ono što sam ja radio: stadionska infrastruktura, sigurnost, organizacija, prodaja ulaznica… imao sam pet-šest portfelja. No, mislim da će biti član uprave, i prije skupštine, ali u upravi treba još koji operartivac. Nemam informacija, ali moja je procjena da će Šimić i prije četvrtka ući u upravu.”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)