BORNA ĆORIĆ započeo je suradnju s nekadašnjim srpskim tenisačem Jankom Tipsarevićem, koji se trenutačno bavi trenerskim poslom. “Uzbuđen sam što ću u budućnosti raditi s Bornom Ćorićem”, rekao je Tipsarević.

Tijekom uspješne karijere, prije 11 godina, Tipsarević je bio i među desetoricom najboljih tenisača na svijetu. Ukupno je osvojio četiri ATP turnira, a nakon što se umirovio otvorio je tenisku akademiju i bavi se trenerskim pozivom. Trenutačno brine o Filipu Krajinoviću, srpskom tenisaču koji se nalazi na 69. mjestu svjetske ljestvice.

Tipsarević: U Borni gotovo da vidim sebe

“Ćorić i Krajinović su vjerojatno privatno najbolji prijatelji, a ja u Borni gotovo da vidim sebe kada sam bio mladi tenisač. Ima slabiji forhend, bolji bekhend i jako dobar servis. No, način kako igra tenis, koliko se bori, u tome je nalik meni. Napravili smo dogovor o suradnji i stvarno jedva čekam pomoći mu“, rekao je o Ćoriću nekadašnji 38-godišnji srpski tenisač.

Ćorić je trenutačno na 21. mjestu ATP ljestvice, a uz to je 26-godišnji hrvatski tenisač tijekom karijere osvojio tri ATP turnira, od čega najveći onaj krajem prošle godine u Cincinnatiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)