Bad Blue Boysi dosjetili su se ponovno kako bocnuti svog najvećeg rivala, Torcidu, simpatizere Hajduka i Udrugu Naš Hajduk, kao i sam klub HNK Hajduk.

Najžešći i najvjerniji navijači Dinama ovaj put su otišli korak dalje u sprdanju najvećih rivala, pa su na ključne splitske adrese, od Hajduka i Torcide, preko udruge Naš Hajduk i splitskog poglavarstva, do ureda gradonačelnika i kafića u kojima se okupljaju navijači i igrači Hajduka, poslali ukusno dizajnirane pakete fritula, a svaka ima i svoju godinu pritom u videu. Ono, čisto neka im se nađe malo za osladiti se…

Inače, miriše na fritulu  parafraza je i rugalica nastala od izreke “miriše na titulu” kojom navijači Hajduka već 18 godina, kada njihovom klubu krene u sezonu ili u trenutku neke euforije zbog dovođenja poznatog igrača, trenera ili nekog trećeg subjekta, iskazuju nadu da će konačno prekinuti trofejni post u HNL-u.

Za napomenu, Hajduk slavi punoljetnost u tome što nisu osvojili naslov prvaka Hrvatske, jer kao što smo napomenuli gore – već 18 godina naslova nema na Poljudu.

I portal Net.hr dobio je video zafrkancije Boysa.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)