NAJBOLJI tenisač svijeta Novak Đoković, ako ne bude izvanrednih promjena u međuvremenu, neće nastupiti na Master 1000 turnirima u Indian Wellsu i Miamiju. Razlog su, kao i prošle godine, stroge koronamjere koje su na snazi u SAD-u, a produljene su do 10. travnja ove godine. 

Svaki stranac koji do tog datuma želi ući na tlo SAD-a mora biti cijepljen. Općepoznato je da Đoković nije cijepljen te da redovito ističe i svoje antivakserske stavove pa ga zbog toga neće biti na turnirima koji počinju 8. ožujka i 22. ožujka ove godine.

Upitan mu je nastup na US Openu

Đoković trenutno igra turnir u Adelaideu, nakon čega će se preseliti u Melbourne, gdje ga čeka nastup na Australian Openu. Srpski tenisač je lani upravo u Australiji imao najviše problema s koronamjerama, čak je bio i deportiran nakon ubrzanog saslušanja.

U međuvremenu su Australci popustili mjere, ali u SAD-u ostaju pri svome pa je tako jasno da Đoković neće moći konkurirati za 2000 bodova, koliko nose ta dva turnira, a upitan mu je i nastup na US Openu ako se mjere produlje i do kraja godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)