SRPSKA teniska zvijezda Novak Đoković izašao je pred novinare u australskom gradu Adelaideu i rekao da će mu biti teško zaboraviti što se dogodilo u protekloj godini, posebno na početku, kada je bio stigao u Melbourne, prenosi srpska novinska agencija Tanjug. Tridesetpetogodišnji Beograđanin ponovo je istaknuo kako mu je Australian Open, koji počinje 16. siječnja, najdraži turnir. U Melbourneu je dosad slavio devet puta.

Početkom ove godine tamo je došao sa željom za desetom titulom, no zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u zemlju kasnije je deportiran. Prije mjesec dana aktualna australska vlada ukinula mu je trogodišnju zabranu ulaska u Australiju i dopustila mu da ondje igra.

“Ove stvari se teško zaboravljaju, ostat će sa mnom dok sam živ. Ovakvo nešto još nisam doživio i nadam se da će tako i ostati. Bilo je to dragocjeno iskustvo za mene. Moram dalje, radije pričam o osjećajima kada igram u ovoj zemlji”, rekao je raspoloženi Đoković na skupu za medije u Adelaideu, a prenosi Tanjug.

“Nadam se da ću pokazati dobar tenis i izazvati pozitivne emocije kod ljudi. Ovdje sam tek nekoliko dana, ali prijem je bio vrlo topao, i u zračnoj luci, i u hotelu, i na terenima za trening. Sve je bilo briljantno do sada”, naglasio je trenutno petoplasirani na ATP ljestvici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)