Danas je dan D za Dinamo. U hotelu Sheraton održat će se povijesna skupština Dinama na kojoj bi Zdravko Mamić mogao doživjeti veliki poraz. Čini se da struja koju podržava Mamić, odbjegli kriminalac koji je pokrao milijune eura iz kluba, ima manje ruku u skupštini i da će danas slaviti ekipa okupljena oko predsjednika Mirka Barišića.

Tu drugu struju podržavaju i Bad Blue Boysi. Tako je među navijačima Dinama krenuo cirkulirati poziv za mobilizaciju pred skupštinu Dinama koja je na rasporedu od 18 sati. Isti taj poziv objavljen je i na popularnoj Facebook navijačkoj Zona Dinamo i prenosimo ga u cjelosti.

“Drage Dinamovke i Dinamovci,naš klub danas igra jednu od najvažnijih utakmica posljednjih godina. U hotelu Sheraton od 18 sati održat će se skupština GNK Dinamo. Znamo da ste bombardirani od strane medija iz minute u minutu informacijama, dezinformacijama i poluinformacijama o događajima iz kluba. Pozivamo vas da danas svi bez obzira na struje, frakcije, grupe i podgrupe, bez obzira jeste li ultras sa sjevera, kibic s istoka ili penzioner sa zapada budete prije svega Dinamovci. Budite ponosni, hrabri, odgovorni, ozbiljni, budite Dinamovci, budite ono što želite u budućnosti od Dinama. Pozivamo sve koji će sudjelovati u radu skupštine i one koji će rad skupštine pratiti ispred hotela da budu dostojanstveni, racionalni, dostojni trenutka koji je pred nama, da budu prije svega gospoda kako priliči svakom Dinamovcu i Purgeru. Budite pravi nasljednici dičnog i gospodskog Građanskog.

DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!”, stoji u priopćenju.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)