TENISKI velikan Roger Federer proveo je dva sata odgovarajući na pitanja svojih obožavatelja preko Twittera, a među postavljače pitanja ubacilo se i pokoje poznatije lice. Tako je sve započeo Ivan Ljubičić, koji je Federeru od 2016. do kraja karijere bio trener. “Tko je tvoj omiljeni hrvatski trener bez kose s jednoručnim backhandom? Ne želim ništa riskirati”, pitao je Ljubičić, a Federer je odgovorio: “Daj mi nekoliko sati da pogledam u povijesne knjige i javim ti.”

Ljubičić je opet spomenut kada je Švicarac dobio pitanje tko je od njegovih protivnika imao najbolji servis. “Roddick, Isner, Pistol (Sampras, op.a.), Schwartzman, Karlović, Ivanišević, Raonić, Vavrinec (Federerova supruga Mirka, op.a.)… I neki ćelavi tip iz Hrvatske”, napisao je Federer.

Mnogo pažnje izazvao je i odgovor na pitanje je li mu se ikada dogodilo da ga zamijene s nekim drugim. “Prije nekoliko dana prišao mi je čovjek i pitao: ‘Mogu li se fotografirati s vama, gospodine Nadal?’ Rekao sam mu da nisam Nadal, a on mi se ispričao i otišao a da se nismo fotografirali.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)