FRANCUSKI tenisač Enzo Couacaud jedini je uzeo set Novaku Đokoviću na Australian Openu. Iz Đokovićevog tabora tvrde da je srpski tenisač ozlijeđen osvojio turnir, a mnogi u to ne vjeruju iako se nedavno oglasio direktor Australian Opena Craig Tiley, koji je medijima objasnio da je Đoković imao pukotinu od tri centimetra u zadnjoj loži.

Među onima koji ne vjeruju Đokoviću je i Couacaud. “Kasnije je rekao da ima tu ozljedu, veliku ozljedu, a mnogi borbeni sportaši ne mogu nastaviti meč s ozljedom. Nadal se ozlijedi pa ne može više trčati. Mbappe se ozlijedi i nema ga tjednima. To su najveći sportaši, oni koji imaju pristup najboljoj opremi i liječnicima. Teško je povjerovati da samo jedan čovjek na svijetu to može”, rekao je Couacaud.

Na pitanje može li sebe zamisliti da igra s tom ozljedom 27-godišnji Francuz odgovara: “Ne mogu. Nemam ni njegov nivo, ni njegovo tijelo, ni pristup tretmanima koje on ima. Ali kada se uzmu primjeri Nadala ili Mbappea, a pogotovo Rafe – on na Wimbledonu nije mogao servirati, a znamo koliko je otporan. Kada vidiš najveće sportaše koji ne mogu izaći na teren, a drugi osvaja Grand Slam tako što 15 dana igra stalno… Djeluje malo nategnuto.

Neke sitnice mi nemaju smisla. Meni su u Francuskoj uvijek govorili da se ne istežem kad sam ozlijeđen, a vidio sam da se Novak sve vrijeme istezao. Rekao sam sebi: ‘Ili u Srbiji imaju neku novu metodu ili je ovo čudno…’ On ima svoje ljude, ja sam daleko od svega toga da sudim o autentičnosti, ali istina je da je u to teško povjerovati.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)