Francuska nogometna reprezentacija nije uspjela obraniti naslov prvaka svijeta. U spektakularnom, ali za njih razočaravajućem finalu su izgubili nakon izvođenja jedanaesteraca, a slavili su Lionel Messi i Argentina.

Za razliku od Vatrenih, francuski reprezentativci su odbili doček navijača jer su htjeli što prije doći svojim kućama. Ipak, plan se promijenio i na kraju su imali spektakularan doček.

Njihov izbornik Didier Deschamps je pojasnio zašto je došlo do preokreta. Poručio je kako igrači imaju dužnost zahvaliti navijačima usprkos velikom razočaranju.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Naša je dužnost da zahvalimo svim Francuzima koji su nas podržali i dali puno snage tijekom SP-a. Podijelili smo fantastične emocije čak i ako je zadnje poglavlje okrutno i boli. Ali, ne smijemo zaboraviti sve što je ova grupa napravila, iako je imala dosta poteškoća prije i tijekom Svjetskog prvenstva. Nije uvijek lako igračima, doživjeli su fantastične emocije tijekom ovog natjecanja. Za nas i igrače je veoma važno da pozdravimo ovu publiku”, rekao je Deschamps.

Na kraju ih je u Parizu čekao pravi spektakl: Tisuće ljudi došlo je pozdraviti svoje heroje i prizor je zbilja bio prekrasan.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)