Juniore Hajduka u utorak od 14 sati čeka novi veliki ispit u Ligi prvaka mladih, a na Poljud u osmini finala stiže Manchester City.

Iza mladih nada Hajduka je prvenstva pobjeda nad Rijekom 3-1 kojom su preuzeli vrh prvenstvene ljestvice, a sada se okreću novom izazovu – Manchester Cityju u Ligi prvaka mladih.

Posljednjih 20-ak minuta u toj pobjedi nad Rijekom kapetansku traku nosio je Niko Đolonga koji je najavio dvoboj s Građanima.

“Manchester City je veliki protivnik, klub bogate tradicije i odličnih mladih igrača. Imaju mnogo internacionalaca, a mi u obrani posebno ćemo morati pripaziti na Carlosa Borgesa, dok u vezi odskače Oscar Bobb. Ali nema ih smisla izdvajati jer se zaista radi odličnoj momčadi, no svakako da i mi imamo svoje adute”, rekao je Đolonga.

Kako su izjave juniora jedine objave Hajduka na društvenim mrežama, jasno je da se javila gomila navijača koji traže izjave čelnika kluba nakon nedjeljnog debakla na Maksimiru protiv Dinama.

“Dajte nam malo Nikoliciusa i Jakobušića da ih čujemo. Objasnite nam što nam se s klubom dešava. To je sada bitnije, a dici puno sriće”, napisao je jedan navijač, dok je drugi istaknuo:

“Super je to, gledat ćemo. Zanimljivo je ipak da nitko nema potrebu dati nekakvo objašnjenje jučerašnje igre i rezultata, i nekakve planove za dalje. Ili nemamo ništa od toga?”

“Lako ćemo mi za juniore, a što ćemo s onim seniorskim sramotama, hoće predsjednik i sportski direktor dati kakvu izjavu, hoće li netko odgovarati za onu sramotu od jučer???”, istaknuo je treći navijač u komentarima ispod objave.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)