Hajduk je danas, 13. veljače, u Hrvatskom domu svečano proslavio 112. rođendan. Održana je promocija knjige Leksikon Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk, a okupljenima su se obratili predsjednik Lukša Jakobušić te trener Ivan Leko.

“Svim Hajdukovim navijačima, hajdučkom puku od srca čestitam rođendan. Kad vidim ovaj respektabilan skup i ovu knjigu s kojom smo svi živjeli, nama je ovo kulminacija i ne mogu nego biti ponosan i sretan što vas mogu s ovog mjesta pozdraviti. Jutros je bila misa u sv. Ante i onda je župnik počeo s propovijedi: ‘Kad se rodim, postajem Hrvat, kad sam se krstio, postao sam kršćanin, a od kad znam za sebe, navijam za Hajduk’. Svi mi koji uđemo u klub, u trenutku dok smo tamo moramo dati sve od sebe, a kad izlazimo, bar fizički jer uvijek ostaje u nama, moramo ga ostaviti u boljem stanju nego što smo ga zatekli. Jer mi smo svi prolazni, a Hajduk je vječan i živjet će vječno”, rekao je Jakobušić.

Okupljenima se obratio i trener Leko, čija je ekipa pobijedila u posljednjem kolu HNL-a nakon dva uzastopna poraza.

“Bila je za nas jako bitna pobjeda nakon dva poraza. Ne zavaravamo se, znamo da moramo zasukati rukave i još puno raditi, znamo da moraju biti i bolje igre, i obećavamo da ćemo ići punim gasom, kako se kaže 24/7 živjeti, raditi i ginuti da bi Hajduk bio bolji”, izjavio je Leko pa najavio sljedeću utakmicu, protiv fenjeraša u domaćem prvenstvu, Gorice:

”Oni su trenutno zadnji na ljestvici, ali stanje na ljestvici zavarava, igrali su oni i neke dobre partije, uzeli su Dinamu bod, u zadnjem su kolu protiv Rijeke imali priliku okrenuti utakmicu, tako da ćemo morati biti maksimalno agresivni, fokusirani i disciplinirani da odigramo jednu dobru partiju i pobijedimo.”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)