Košarkaši Dinama iz Zagreba u četvrtak u 20 h u dvojci Doma sportova igraju ključnu utakmicu protiv Furnira, momčadi koja se nalazi na 6. mjestu s dva boda više od njih (29 bodova Furnir, 27 Dinamo, oba kluba imaju odigranih 19. kola).

Svi u klubu razmišljaju i fokusirani su samo na sraz koji će dinamovcima odrediti daljnji tijek sezone, pa ne čudi što je ovaj dvoboj apostrofiran kao najvažniji dvoboj u debitantskoj sezoni među hrvatskom košarkaškom elitom.

“Čitav fokus je samo na utakmici s Furnirom”, poručuju iz kluba.

Dinamo želi u Ligu za prvaka, nove dvoboje s velikanima Cibonom, Zadrom, Splitom, Cedevitom i Šibenkom, ali za to mora svladati Furnir i ništa osim pobjede ne dolazi u pitanje. Stoga, opća mobilizacija je među dinamovcima i navijačkim pukom. Liga za prvaka je ono što KK Dinamo Zagreb želi, što je cilj…

Trener Mario Štirjan i David Ušić gostovali su u studiju Net.hr-a.

Povijesna pobjeda Dinama u 15. kolu HT Premijer lige nad ABA ligašom Cibonom treba biti putokaz igre za ostatak sezone….

“Je, iako je bilo oko te utakmice dosta nekakvih repova da je Cibona bila umorna, s obzirom da su igrali dan prije, da nisu imali dovoljno vremena za pripremu. Imali smo i mi sličnu situaciju protiv Splita. gdje nismo energetski reagirali na način kao protiv Cibone i gdje nismo došli do pobjede, iako je Split isto bio u istoj situaciji kao i Cibona u toj utakmici”, kazao nam je Mario Štirjan, najmlađi trener HT Premijer lige.

Pogledajte gostovanje dinamovaca u studiju Net.hr-a.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)