SERIJAL Road to Umag u 2023. godini postaje tradicionalna uvertira jedinom hrvatskom ATP turniru – Plava Laguna Croatia Open Umag. I u svom trećem izdanju taj serijal pretkvalifikacijskih turnira dat će priliku najboljim hrvatskim tenisačima za dolazak među elitu teniskog svijeta, objavili su organizatori.

Hrvatski tenisači ove će godine svoje nastupe na 3. izdanju Road to Umag započeti turnirom u Splitu (22. – 24. travnja), potom slijede Karlovac (24. – 26. lipnja) i Samobor (1. – 3. srpnja). Četvorica najuspješnijih igrača na serijalu igrat će finalni Masters u Umagu, gdje će se boriti za pozivnicu kojom će ostvariti plasman u kvalifikacije ATP Croatia Open turnira. Polufinalni mečevi Mastersa u Umagu odigrat će se u četvrtak, 20. srpnja, dan kasnije kao odlična najava službenog početka turnira.

Svi imaju priliku

“Ovo će biti još jedna prilika za sve hrvatske igrače da se izbore za igranje na najvišoj profesionalnoj razini. Svima dajemo mogućnost da budu sudionici turnira u Umagu. Drago mi je da su prethodna izdanja ovog serijala odlično prihvaćena i mislim da se ideja pokazala kao pun pogodak”, kazao je direktor ATP turnira Plava Laguna Croatia Open Umag Tomislav Poljak.   

Prošlogodišnji pobjednik Matija Pecotić drugu je godinu zaredom postao pobjednik serije turnira Road to Umag svladavši u finalu Domagoja Bilješka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)