BORIS BECKER pušten je prošlog tjedna iz zatvora nakon što je odslužio osam mjeseci zatvorske kazne duge dvije i pol godine, na koju je osuđen zbog pokušaja skrivanja novca i drugih dragocjenosti u vrijednosti od 2.5 milijuna funti u stečajnom postupku s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova.

U razgovoru za Sat.1 rekao je da ga je za vrijeme odsluženja kazne želio posjetiti Jürgen Klopp, ali i da je to bilo onemogućeno. Potvrdu toga dao je i Liverpoolov menadžer, koji je u razgovoru za Bild otkrio da se oduvijek divio sad posrnulom bivšem tenisaču.

Upoznali se prije sedam godina

“On je idol mog djetinjstva i mladosti. Upoznali smo se u Wimbledonu prije sedam godina, moja supruga Ulla je to organizirala. Znala je da ga oduvijek želim upoznati. Pratio sam njegovu karijeru i bio veliki navijač. Ostali smo u kontaktu”, rekao je Klopp pa dodao:

“Razgovarali smo telefonski kad je bio u zatvoru, rekao sam mu da mora napisati knjigu. Bilo mi je važno da zna da sam uz njega. Nažalost, nisam ga mogao posjetiti jer su vlasti rekle da bi to bio prevelik rizik. Zato nisam otišao do njega. To je sad i nevažno, jedino je bitno da je opet na slobodi.”

“Sad neka se odmori, a ako želi vidjeti neku dobru nogometnu utakmicu, uvijek je dobrodošao u Liverpool. Iako navija za neke druge klubove… Želim mu dobro zdravlje, u godinama smo kad je to najvažnije. I da bude sretan”, zaključio je Klopp.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)