Holivudska zvijezda Liam Neeson rasturila je veliku MMA zvijezdu Conora McGregora otkrivši kako ga ne podnosi. Nije se na tome zadržao. Nazvao je Conora malim Irskim vilenjakomLeprechaun. Inače, radi se o mističnom stvorenju iz irske kulture.

Opleo po njemu

Prema nekim legendama Iriski vilenjak – Leprechaun – donosi sreću. Irski vilenjak, za razliku od klasičnih vilenjaka, pije, psuje, ima izrazit seksualni nagon i jedino što ga veže s klasičnim vilenjakom je besmrtnost. I u izgledu ima velike razlike. Irski vilenjak je zapravo isti kao čovjek, osim što je puno manji. On je zapravo više neka vrsta polutana, nego vilenjaka.

Američki, kao i ostali strani mediji prenose žestoke kritike Liama Neesona i prema Conoru, ali i prema UFC organizaciji i slobodnoj borbi kao sportu. Neeson je u razgovoru za Men’s Health rekao zašto UFC borci jednostavno ne zgrabe kakvu bocu i riješe priču, jer tako ionako za Neesona su UFC mečevi poput kafanske tučnjave.

‘Zgrabite bocu i udri’

“Znam da će sad borci reći ‘ne, nisi u pravu’ – Mi vježbamo mukotrpno za borbe. Zašto jednostavno ne zgrabite bocu piva i udarite drugog tipa po glavi? “To je valjda sljedeća faza UFC-a. Mrzim to.

“Taj mali leprekon Conor McGregor, on Irskoj daje lošu reputaciju. Znam da je fit i divim mu se zbog toga. Ali ne mogu to podnijeti.”

Koristeći svoj najbolji naglasak sjevernog Dublina, onda se Neeson našalio da će sljedeći put kad bude u zračnoj luci Dublin McGregor imati riječi za njega. Ovo bi moglo potaknuti najnoviju u dugom nizu svađa sa slavnim osobama koje uključuju bivšeg svjetskog prvaka u dvije kategorije.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)