Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 16 sati protiv Japana igra osminu finala Svjetskog prvenstva. Japan je zasjeo na prvo mjesto svoje skupine nakon što je pobijedio Španjolsku 2:1.

Jasno, ovih dana sve su oči uprte u Katar i prema Svjetskom prvenstvu pa je tako glavna tema na jednom Sveučilištu – Mundijal. U Innsbrucku su objavljeni rezultati koje je procijenilo superračunalo, a oni nisu dobri za Vatrene.

Algoritam je predvidio da će Nizozemska i Argentina izbaciti SAD i Australiju, a računalo je izračunalo da će Francuzi svladati Poljsku. Računalo je pogodilo i da će Englezi izbaciti Senegal.

shimmer fallback
shimmer fallback

Spektakl u finalu

Iste kalkulacije su pokazale da će Japan nakon slavlja nad Njemačkom i Španjolskom pobijediti i Hrvatsku te nas ispratiti sa Svjetskog prvenstva! Računalo predviđa da će Brazil svladati Južnu Koreju, Španjolska će biti bolja od Maroka, dok pomalo iznenađujuće kalkulacije pokazuju da će Švicarci izbaciti Portugal.

shimmer fallback
shimmer fallback

U četvrtfinalu predviđaju da će Argentina izbaciti Nizozemsku, dok bi Brazil trebao pobijediti Japan. S druge strane ždrijeba bi Francuzi trebali svladati Engleze, dok bi Španjolci trebali biti bolji od Švicaraca.

U polufinalu bi se sastali Brazil i Argentina te Francuska i Španjolska, a slavili bi Brazilci i aktualni prvaci – Francuzi. Računalo predviđa da će Neymar i družina svladati Francusku u finalu i tako postati novi svjetski prvak.

shimmer fallback
shimmer fallback

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)