Najčitaniji španjolski list Marca i novinar Gerard Romero, koji je jako blizak Barceloni, objavio je prošloga tjedna da je Barca poslala Interu ponudu za Marcela Brozovića. Riječ je o prijedlogu zamjene igrača u kojoj bi “Broz” preselio na Camp Nou, a u suprotnom smjeru otišao Franck Kessie. Španjolci navode da su pregovori u tijeku jer su obje strane zainteresirane za posao.

Ranije ovoga dana je za talijanske medije tu priču prokomentirao menadžer Giovanni Branchini, koji je istaknuo da misli da u svemu nema baš istine.

“Donedavno Kessie nije bio u ozbiljnim planovima Barcelone i oni su ga stavili na tržište, ali nije bilo nikakvog kontakta s Interom niti s Brozovićem”, rekao je Branchini i zaključio:

“Kada imate igrača koji je u nemilosti, počnete govoriti o pregovorima koji, devet od deset puta, nisu ništa više od čiste fantazije.”

shimmer fallback
shimmer fallback

Branchinijeve navode, da neće ništa biti od Brozovićevog transfera u Barcelonu, u utorak je potvrdio i poznati španjolski list Marca, koja je objavila da katalonski gigant u zimskom prijelaznom roku neće nikoga dovesti, a razlog je taj što – nemaju novca.

“Barca se razišla s Memphisom Depayom i Gerardom Piqueom, čijim je odlascima oslobođeno između 15 i 20 milijuna eura u budžetu, no to nije dovoljno da bi klub u okvirima financijskog fair playa nekoga mogao dovesti tako da na Nou Campu ove zime neće biti prinova”, piše Marca te opisuje asituaciju s Brozovićem:

“Barca je pokušavala na sve načine nekoga dovesti, ali nije uspjela. Xavi je jako želio Marcela Brozovića, ali su igrač i njegova plaća u paketu bili preskupi pa je taj posao propao. Napadač Goncalo Guedes je želio u Barcelonu, ali je odabrao Benficu jer nije bio siguran što će biti s Barcom.”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)