MARTINA NAVRATILOVA objavila je da je preboljela rak grla i dojke. Ova 66-godišnja bivša tenisačica prošle je godine objavila da se suočila s teškom dijagnozom, ali i najavila da će se boriti koliko će god trebati da pobijedi opaku bolest. Na kraju je to i uspjela.

“Koliko ja znam, više nemam rak”, rekla je Navratilova u razgovoru s Piersom Morganom na TalkTV-u. Legendarna tenisačica rekla je da joj je još preostalo dva tjedna preventivnog zračenja, ali da je u suštini priča završena te da je sada čeka samo proces konačnog ozdravljenja.

Dijagnoza ju je prepala

Navratilova je prije dijagnoze planirala usvajanje djeteta sa svojom suprugom Julijom Lemigovom, ali nakon toga je odlučila da ipak neće žuriti jer nije sigurna koliko će dugo još biti tu, a posebno koliko će dugo biti sposobna brinuti se o djetetu.

“Tri dana sam bila u panici. Mislila sam da neću dočekati sljedeći Božić. Razmišljala sam samo o tome što sve želim napraviti do kraja života. Možda ovo zvuči glupo, ali razmišljala sam o tome koji bijesni auto želim voziti ako ću živjeti još samo godinu dana”, rekla je Navratilova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)