Hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je u subotu navečer s Real Madridom osvojio španjolski Kup kralja, rekao je da je svaki osvojeni trofej impresivan.

“Osvojio sam s Real Madridom 23 trofeja, a svaki od njih je impresivan. Jako sam zadovoljan”, izjavio je 37-godišnji vezni igrač za klupsku televiziju Real Madrid TV.

Modrić je tako osvojio tri trofeja u La Ligi, dva u Kupu kralja, četiri u španjolskom Superkupu, pet u Ligi prvaka, četiri u UEFA-inom Superkupu i pet u FIFA-inom Svjetskom klupskom prvenstvu.

‘Igramo za titule’

Real Madrid je s 2-1 svladao Osasunu i tako osvojio prvi kup nakon 2014. godine.

“Drago mi je zbog ovog kupa jer nam je puno puta izmigoljio. Atmosfera je bila sjajna i podsjetila me na onu iz 2014.”, rekao je Modrić.

“Igramo za titule, no poseban je doživljaj kada te publika ovako lijepo dočeka, to je najbolje od svega”, dodao je, hvaleći navijače koji su doputovali u Sevillu.

Real Madrid je time osvojio treći trofej ove sezone. Prethodno je došao do pehara europskog Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva. U utorak ih čeka prva polufinalna utakmica Lige prvaka s Manchester Cityjem.

Modrić za Real igra od ljeta 2012, a ugovor mu istječe 30. lipnja, no prema brojnim spekulacijama njegov će se ugovor produljiti za još godinu dana.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)