U susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid i Real Sociedad su odigrali 0-0. Real je imao goste na konopcima, ali nije uspio zabiti pogodak iz nekoliko izglednih prilika. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za domaćine od 77 minute.

Real se u posljednje vrijeme muči, a hrvatski kapetan po završetku Svjetskog prvenstva nije onaj stari. Izmorio se, do sada je odradio veliki broj utakmica pa ne čudi da se Španjolci brinu o tome tko će ga zamijeniti sada kada nije na razini.

Prije nego što je na teren utrčao naš Luka, njegovu je poziciju pokrivao Dani Ceballos, veznjak koji godinama čeka na svoju priliku u Realu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Legenda naša

Popularna Marca je pisala kako bi Ceballos mogao biti Ancelottijeva zamjena za Modrića. Usprkos tome, u Madridu i dalje podržavaju i obožavaju našeg kapetana, a kako i ne bi kada se uzme u obzir što je sve napravio za Kraljevski klub.

Glavni klupski operativac i igračka legenda Reala Emilio Butragueño je rekao velike riječi pričajući o Modriću, nakon što je hrvatski reprezentativac dobio priznanje na godišnjoj dodjeli nagrada Udruge sportskih novinara Madrida.

“Modrić jedna od najvećih legendi Reala i svjetskog nogometa. On savršeno reprezentira sve vrijednosti Reala. Luka je primjer”, rekao je Butragueño.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)