REAL MADRID uvijek detaljno prati tržište mladih igrača u Južnoj Americi. Nedavno je dogovorio transfer Endricka iz Palmeirasa kad 16-godišnjak navrši 18 godina, u prošlosti je doveo Robinha, Viniciusa Juniora i Rodryga, a sad je novu metu našao u River Plateu.

Riječ je u 17-godišnjem čudu od djeteta Claudiju Echeverriju, koji briljira na U-17 prvenstvu Južne Amerike, na kojem je u tri utakmice upisao tri gola i dvije asistencije i prvo je ime turnira. Real ga je pratio i ranije, ali Mundo Deportivo piše da je sad ozbiljno zagrizao za njega. 

River Plate je bio svjestan da bi sjajni mladi veznjak, kojeg već zovu novim Messijem, mogao biti zanimljiv europskim klubovima, pa je u njegov ugovor nedavno ugradio klauzulu od 25 milijuna eura. No, nakon što je interes za njega porastao, River će mu ponuditi novi ugovor u kojem će klauzula biti 50 milijuna eura kako bi na njemu što više zaradio.

Neki argentinski mediji pišu da je za Diablita, kako je nadimak Echeverriju, zainteresiran i Chelsea te da će ova dva kluba voditi najveću borbu za njegov potpis. Echeverri ove sezone igra u drugoj momčadi Rivera, za koju je zabio tri gola u tri nastupa u prvenstvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)