RAFAEL NADAL, rekorder po broju Grand Slam titula, spreman je za novu sezonu. Prošlu sezonu su mu obilježile ozljede nakon što je osvojio Australian Open i Roland Garros.

“Prošla sezona mi je fantastična jer sam osvojio dva Grand Slama unatoč teškim trenucima i ozljedama. Sada se osjećam puno bolje. Ne želim se više ni žaliti na ozljede, ispada da stalno pričam o tome. Još ne razmišljam o kraju karijere”, rekao je Nadal za Marcu.

Nadal ima 22 Grand Slam titule, jednu više od Novaka Đokovića i dvije od Rogera Federera, legendarnog Švicarca koji je ove godine završio karijeru.

“Ne dosađuju mi rasprave o najvećem. Moj stav prema tome se nije promijenio sve ove godine. Na kraju će biti samo jedan najveći. Neće biti lako definirati tko je to jer svatko ima svoje argumente. Uostalom, dvojica od nas trojice su još uvijek aktivni tenisači. Meni je najbitnije da smo i Federer i Đoković i ja napravili puno više nego što smo sanjali i ispisali smo povijest. Naravno da ja želim biti najveći. Nije mi to opsesija, ali želim.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)