Momčad Al-Nassra za koju nastupa Cristiano Ronaldo ponovno je izgubila, ovaj put u derbiju i to se nikako nije svidjelo navijačima. Ipak, ono što je uzburkalo javnost Saudijske Arabije je neprimjereni potez portugalskog nogometaša o kojem će se sada intenzivno pričati i prijete mu ozbiljne sankcije.

Nakon utakmice, navijači su provocirali Ronalda skandiranjem ”Messi, Messi”, na što je Ronaldo reagirao hvatanjem za genitalije. Nije mu to prvi put, ali u Saudijskoj Arabiji ovakve poteze shvaćaju puno ozbiljnije, gotovo čitava javnost pronašla se uvrijeđenom i sada traže sankcije za Portugalca.

Putem društvenih mreža masovno traže deportaciju i kažnjavanje Cristiana Ronalda, a odvjetnica Nouf bit Ahmed planira podnijeti kaznenu prijavu saudijskom Državnom tužiteljstvu. Prijaviti će ga za zločin nepristojnosti, što u Saudijskoj Arabiji kažnjavaju uhićenjem i deportacijom. Novinar Ozman abu Bakr traži momentalno raskidanje ugovora od strane Nogometnog saveza Saudijske Arabije.

I dok većina ne opravdava Ronaldov potez i podržava ideju poznate odvjetnice, televizijski komentator Mohamed al Anzi stao je u obranu igrača, koji tvrdi da je Ronaldo tijekom utakmice dobio nezgodan udarac u međunožje pa je i to razlog zašto se uhvatio za genitalije. Sinoć se, dakle, u tamošnjoj najpopularnijoj sportskoj emisiji ”Action ya Dawri” satima raspravljalo o ovoj situaciji.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)