Neviđene scene i snimke dolaze s utakmica kolumbijskih rivala Tolime i Millonariosa. Susret je od samog početak bio poprilično napet, ponajviše zbog Daniela Catana, koji je ljetos otišao iz Tolime upravo u Millonariose. Navijači mu, naravno, to nisu oprostili.

Catano je sinoć započeo utakmicu od prve minute, a čim je izašao na teren kako bi se zagrijao, suočio se sa žestokim zvižducima i uvredama. No, malo tko je mogao pretpostaviti što će se dogoditi na samom početku susreta.

Par trenutaka prije početka utakmice i prvog sučevog zvižduka, na teren je utrčao navijač i nastao je pravi kaos.

Strašne scene

Navijač Tolime je utrčao na teren te je krenuo trkom prema Catanu koji mu je bio okrenut leđima. Navijač je udario Catana s leđa, a potom je počeo bježati. Navijači na stadionu su se oduševili na njegov potez, a onda ih je sve iznenadio nogometaš kojeg je to očito jako nanerviralo.

Catano se sjurio prema navijaču te ga je s leđa s dvije ruke udario. Navijač je završio na zemlji, a potom ga je odvelo osiguranje. Naravno, igrači Millonariosa bili su bijesni zbog propusta organizatora, a situacija je postala još gora kada je glavni sudac susreta odlučio dati crveni karton Catanu.

Igrači Millonariosa su se žalili, a na kraju su odbili zaigrati utakmicu. Sudac nije mogao ništa nego ju prekinuti.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)