Bivši austrijski reprezentativac Volkan Kahraman ubijen je u srijedu na ulici u Beču i to od strane najboljeg prijatelja Orhana S.

Prvo usmrtio Kahramana, a potom je izvršio samoubojstvo.

Šokirani građani su se okupili oko tijela, a potom su shvatili da se radi o bivšem nogometašu. Kahraman je igrao za brojne klubove, od Excelsiora, Trabzonspora, Austrije Beč, LASK i mnoge druge. Za Austriju je odigrao tri utakmice, a igrao je na poziciji veznog igrača. Nakon igračke karijere, okrenuo se poslu menadžera.

shimmer fallback
shimmer fallback

‘Noć prije sam ih vidio zajedno’

Sada je otkriven motiv za taj srtavičan zločin i radi se o – ljubomori. Potvrđeno je da su Kahraman i njegov ubojica bili dobri prijatelji, a sada su neki austrijski mediji objavili da je bivši nogometaš imao oferu s Orhanovom suprugom i da je on za to doznao te se odlučio obračunati s njim.

Sastali su se u jednom kafiću u Beču gdje je došlo do sukoba, ali prema svjedocima, ništa nije upućivalo na to da će doći do ovakve tragedije. Nakon razgovora su napustili kafić, izašli na ulicu, a onda je Orhan izvukao pištolj i pucao Volkanu u glavu.

Da sve bude još gore jedan njihov zajednički prijatelj, bivši nogometaš Veli Kavlak, noć prije ih je vidio zajedno i ništa nije upućivalo na to da bi se ovo moglo dogoditi.

“Šokiran sam, noć prije sam ih vidio zajedno. Ne mogu vjerovati što mse dogodilo”, ispričao je Kavlak.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)