Hrvatska nogometna reprezentacija je u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu odigrala 0:0 s Marokom. Hrvatska danas nije odigrala najbolje i na svojoj razini, a prolazak skupine morat će tražiti u preostale dvije utakmice protiv Kanade i Belgije.

Nakon utakmice u mix zoni za izjave, novinar B92 srpskog portala, pokušao je nešto upitati Luku Modrića nakon utakmice. Luka ga je ignorirao, a cijeli video možete pogledati OVDJE.

“Ipak, nisu svi bili namrgođeni u hrvatskoj reprezentaciji. Domagoj Vida odgovorio nam je isprikom”, piše novinar B92 pa citira Vidine riječi: “Stvarno ti se ispričavam, ali nisam ni ostalima ništa rekao. Bolje da pričaju oni koji su igrali. Želim vam puno sreće sutra.”

Najbolji igrač

FIFA je za igrača utakmica proglasila Luku Modrića koji je bio najbolji pojedinac kod Vatrenih. On je, prema Sofascoreu, najbolje ocijenjen od svih igrača u veznom redu i napadu te je za svoj nastup dobio ocjenu 7,1.

shimmer fallback
shimmer fallback

No, statistički podaci, ali i dojam nakon utakmice pokazuju da je Modrić igrao daleko od gola te se morao spuštati skroz do obrane po loptu.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)