Argentina je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladala Francusku i osvojila Svjetsko prvenstvo. Tijekom odluke jedanaesteraca argentinski vratar Emiliano Martinez je obranio udarac Comana, dok je Tchouaméni promašio vrata, dok su svi Argentinci bili precizni (Messi, Dybala, Paredes Montiel).

Kod Francuza je Kylian Mbappe postigao tri gola iz igre i jedan u raspucavanju s bijele točke, te je bio najbolji pojedinac na susretu, ali prema raznim stručnjacima i statistikama i na cijelom prvenstvu, iako je nagrada otišla u Messijeve ruke.

Mbappe nije samo zvijezda na terenu, on je to i u svlačionici. Na poluvremenu protiv Argentine, kada je njegova momčad djelovala izdominirano i poraženo u glavama, održao je govor za pamćenje.

Mbappe priča ostali šute

U trenutku dok su gubili 2:0, iskusniji igrači su samo sjedili, a Mbappe je ustao i pričao. Kamera u svlačionici sve je detektirala, a video možete pogledati ovdje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Prema kronologiji događaja u drugom dijelu susreta, njegove su riječi očigledno “upalile”. Efekt njegovog govora mogao se prepoznati i na snimci. Jedan od komentara na Redditu bio je:”Varane gleda kao da će nekoga ubiti”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)