Neobična i potresna scena viđena je na motociklističkoj utrci Enduropeil u Francuskoj.

Došlo je do kontakta između nekoliko motora pa su neki od motorista završili na tlu. Među njima je bio i Axel Ayne koji je pao na desnu stranu staze.

Sljedeći koji je dolazio usporio je i stao, a onda, potpuno neshvatljivo i na čuđenje brojne publike koja je sve gledala iz blizine, dodao gas i prešao preko Aineyja! Samo je pogledao natrag i nastavio utrku.

Sve je pokušao objasniti

Razumljivo, svi su bijesni na neimenovanog vozača od kojeg se čak traži doživotna suspenzija od utrka, a ovo je bilo njegovo objašnjenje:

Apsolutno sam se uspaničio. Nisam dobar u tome. Razmišljao sam o tome samo za vrijeme utrke. Nisam se mogao pomaknuti ni lijevo ni desno jer nisam znao što se događa. Činilo mi se bolje ubrzati prednji dio motora kako ga ne bih ozlijedio. Axel Ayne, koji je na sreću dobro:

Bio sam dobro, uspio sam ustati i završiti utrku. Nisam ništa slomio, samo me boli. Uspio sam stupiti u kontakt s vozačem koji me pregazio. Raščistili smo stvari. Ne želim praviti kontroverzu čak i ako razumijem da su scene bile šokantne za gledatelje.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)