Zadnji dan prijelaznog roka Chelsea je objavio najnoviju “bombu”, iz Benfice je za 120 milijuna eura stigao Enzo Fernandez i tako postao najskuplji ulazni transfer u povijesti Premier lige.

Osvajač Svjetskog prvenstva s Argentinom je debitirao u remiju s Fulhamom 0:0 te je odigrao solidnu utakmicu u dresu Chelseaja. No, očito su mu navijači Benfice dobrano zamjerili što je otišao u Chelsea.

Na utakmici portugalske lige između Benfice i Casa Pie, u kojoj je domaćin slavio 3:0, navijaču su provocirali i ismijavali Fernandeza.

shimmer fallback
shimmer fallback

Zamjerili su mu

Jedan dio tribina je urlao “Tko je Enzo?”, dok je druga tribina uzvraćala: “Ne znam!”. Sve skupa je trajalo nekoliko minuta, a navijači su jasno dali do znanja što misle o Argentincu koji je na silu izborio transfer u Chelsea.

Enzu vjerojatno neće biti svejedno kada vidi što navijači misle o njemu.

Inače, Fernandez je svoju karijeru počeo u River Plateu, a potom je preselio u Benficu gdje je potpuno zasjao i privukao pažnju velikana. Njegove dobre igre nastavile su se i u dresu Argentine s kojom je osvojio zlatnu medalju te je bio jedan od ključnih igrača u sastavu prvaka.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)