Mirko Filipović je u prvom danu 2023. godine napravio veliku gestu jer se potrudio preko društvenih mreža naći dom za dva psića.

“Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023. I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu usred šume u okolici Zagreba nađu dom.Vozim se sa prijateljem i uz cestu vidim dva mala psića.Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer ne bi mogle preživjeti”, napisao je Cro Cop uz fotografiju sa ženkama, te nastavio:

“Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca koji ima hotel za pse ALPHA DOG gdje će biti smještene dok se ne udome.Obje su ženkice i stare su oko tri mjeseca tek. Kad sam ih stavio u auto odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile! O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom. Molim one su im voljni pružiti dom neka se jave u inbox.”

Jedan pratitelj mu je ispod objave napisao: “Imaš love pa im pomozi’.

Cro Cop mu nije ostao dužan.

“Za spasiti dva nemoćna stvorenja nije potreban novac, samo malo dobre volje da ih se skloni s mjesta gdje sigurno ne bi preživjeli i naravno potrebno je imati empatije prema životinjama. I to je sve”, napisao je Filipović i dobio više od dvije tisuće lajkova.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)