Košarkaši Šibenke će danas (19 sati) na Baldekinu tražiti će prvu pobjedu u Ligi za prvaka, a Ciboni je cilj zadržati startnu jedinicu uoči play offa.

Tijekom sezone Narančasti su isticali kako su im Vukovi protivnik koji im ne leži. Dosadašnje četiri utakmice u prvenstvu i Kupu to su i pokazale. Svaki put su Cibosi izlazili kao uvjerljivi pobjednici.

– Cibona je pretendent na naslov prvaka. Trenutno se dijele karte za prve pozicije u prvenstvu koje nose prednost domaćeg terena u doigravanju. Ona se pokazala kao ključna u zadnjih nekoliko sezona i nema sumnje da će Cibona biti maksimalno motivirana – kaže Damir Milačić, trener Šibenke o svom večerašnjem suparniku.

S druge strane, Narančasti su se konačno kompletirali:

– Što se tiče mojih igrača, želim da vjeruju u sebe onoliko koliko ja vjerujem u njih, znači da mogu dobiti svakog protivnika u svakom trenutku i u bilo kojem sastavu. Imali smo sreće, u zadnjih deset dana smo bili kompletni. Moramo sa samopouzdanjem dočekati ovu utakmicu i napraviti sve da bude što duže u neizvjesnosti, a kad je tako onda je sve moguće – zaključio je Milačić.

Source: slobodnadalmacija.hr