Dva navijača West Hama našla su se u ogromnim problemima. Šala koju su snimili na stadionu nikome nije dobro sjela te do kraja sezone sigurno ne mogu na utakmice West Hama, nevezano igra li se kod kuće ili u gostima, a prijeti im i doživotno izbacivanje s nogometnih tribina.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj jedan od navijača ušmrkava bijeli prah tijekom utakmice, a sve to odradio je na glavi drugog navijača. Poprilično bizaran čin koji bi ih mogao skupo koštati.

Dok su se njih dvojica “zabavljali”, većina navijača u blizini je umirala od smijeha, ali sada im je vjerojatno cijela situacija puno manje duhovita.

Prijeti im kazna

Oglasili su se i iz West Hama:

“Klub je zgrožen sadržajem videa i odmah je reagirao kako bi identificirao te osobe. U skladu s nultom tolerancijom na ovakvo ponašanje, fotografije i podaci ovih osoba su bez odgode poslani policiji, a svima su obustavljene sezonske ulaznice. Također im je zabranjeno putovati na gostovanja West Hama. Provodimo internu istragu, a prema informacijama koje dobijemo, suspenzije mogu biti doživotne. Ovakvom ponašanju nema mjesta na stadionima”.

Snimku situacije pogledajte OVDJE.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)