Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 1998., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

Znali smo da su Vatreni majstori preokreta i da nam do krajnjih granica kidaju živce, što pokazuje i ova statistika.

Naime, Hrvatska u zadnjih deset utakmica na Mundijalima nije prva postigla zgoditak. Zadnji je prvi pogodak na utakmici Hrvatska postigla protiv Islanda u Rusiji, a autor zgoditka je Milan Badelj.

Kraljevi preokreta

Nakon toga je uslijedila Danska koja nam je zabila već u prvoj minuti, Rusija je također povela kao i Engleska. U svim tim utakmicama već opjevane ruske priče smo se vraćali. U velikom finalu s Francuzima smo isto bili u zasotatku, Perišić je zabio za izjednačenje, ali snage više nismo imali za novi povratak.

shimmer fallback
shimmer fallback

Taj niz je nastavljen remijem s Marokom, jer u toj utakmici nijedna momčad nije zabila, Kanada nas je iznenadila već u drugoj minuti, da bi mi potom zabili četiri gola. S belgijom smo odigrali nulu, a Japanci i brazilci su poveli pa primili pogodak od naših Vatrenih.

Kraljevi smo preokreta i izvlačenja iz teških situacija, a nadajmo se da će se večeras protiv Argentine ostvariti onaj stih iz pjesme Srce Vatreno: “Svako dijete sanja da ga prvi damo”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)