Argentinac Cristian Romero je osvojio zlato, Francuz Hugo Lloris srebro, a naš Ivan Perišić broncu.

“Moramo biti ponosni na naše igrače, na igrače koji su igrali na Svjetskom prvenstvu, jer Cuti, Hugo i Ivan, osvojili su zlatnu, srebrnu i brončanu medalju. Ovo je bilo jako važno, zbog njih smo kao klub stvarno ponosni,” istaknuo je menadžer londonskog kluba Talijan Antonio Conte.

Tottenham u ponedjeljak na Boxing Day očekuje nastavak prvenstva i gostovanje kod Brentforda, a Conte je otkrio tko bi mogao zaigrati.

“Jako mi se sviđa što se Ivan Perišić danas vratio i odradio trening s nama i pokazao veliku želju,” kazao je Talijan.

“Što se tiče Huga (Llorisa), on ide s nama, ali će ostati na klupi, dok će Cuti (Romero) biti na raspolaganju, nadam se za sljedeću utakmicu protiv Aston Ville,” dodao je.

Perišić je s hrvatskom reprezentacijom osvojio treće mjesto na World Cupu u Katru pobjedom 2-1 protiv Maroka u susretu za broncu.

Po povratku u domovinu krilni igrač Vatrenih je sudjelovao u proslavama u Zagrebu, Splitu i svom Omišu, međutim vremena za slavlje nije bilo previše jer se šest dana nakon susreta za broncu vrati u klub treninzima.

Tottenham se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu engleskog prvenstva sa 29 bodova, osam manje od vodećeg Arsenala. Ispred Spursa su i Manchester City sa 32, te Newcastle United sa 30 bodova.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)