Kako će prvaci Hrvatske bez svog najboljeg igrača u nastavku sezone, vidjet ćemo već u subotu od 17 i 30 kada na Maksimiru gostuje Gorica u 18. kolu HNL-a.

Sportski direktor kluba i trener prve momčadi

Trener Dinama Ante Čačić u petak je u Maksimiru već od 9.00 najavljivao prvi sraz za klub u nastavku sezone u novoj funkciji, a on dolazi u jeku pravih Igara prijestolja u najboljem hrvatskom nogometnom klubu, odnosno borbi za prevlast za klub između Krešimira Antolića i Zdravka Mamića zajedno sa svojim ljudima. Čačić je sad na funkciji i sportskog direktora i trenera prve momčadi Dinama.

Do sada je bio samo trener, a od srijede je službeno i sportski direktor. Dinamo ga je nagradio potpisavši s njim ugovor do ljeta 2024. godine. Ante Čačić osvrnuo se i na brutalne prozivke velikog “tate” kluba Zdravka Mamića. Nekad je Zdravko volio Antu. Nekad…

‘Nisam u paktu s Antolićem. Zdravko je učinio nešto što mi je olakšalo leđa’

“Činimo sve da momčad pokaže svoju kvalitetu. Siguran sam da ćemo imati podršku navijača da mu daju podršku. Ne bih se previše referirao na gospodina. Ja ću biti fokusiran na momčad. Moja plaća nije tajna, Otišla je gore za 20 posto. Produženje ugovora je normalna stvar. Momčad i pojedinci su pokazali iskorak. Moja energija? Hodam po ovom gradu bez tjelohranitelja i nikad nisam promijenio broj mobitela. Momčad je pokazala energiju sve ovo vrijeme otkada sam ovdje. Zahvaljujem se od srca. On je učinio nešto što mi je olakšalo leđa. Jer se otresao od mene. Sad svi znaju da sam Ante Čačić, da sam uvijek bio svoj. Nisam u nikakvom paktu s Antolićem ili s bilo kime. Svoj sam. Radit ću ovdje kao da ću biti tu sto godina. Nisam vezan menadžerskim i marketinškim lobijima, niti političkim. Samo sam vezan uz svoj rad. Nemam energiju da kao on osnivam novu obitelj”, rekao je Ante Čačić i nastavio:

‘Ja nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a on se na neki način otresao na mene’

“Ja nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a on se na neki način otresao na mene. Ja sam Ante Čačić koji ima ime i prezime. Nisam s nikim u paktu, s Antolićem i s nikim, nego samo sa svojim poslom. Sve napravljeno dovoljno govori s kim sam ja u paktu. Nisam čovjek koji je vezan s menadžerskim lobijima. Iza mene stoji isključivo moj rad. Veliko Zdravku hvala na tome.”

Čačić dolascima tj odlascima…

“Ja sam da pogledamo prvo naše dvorište pa onda da vidimo što dalje. Naša škola dobro radi i moramo učiniti sve da joj damo prostora i mogućnosti. Dovođene igrača zbog transferiranja ne dolazi u obzir, odlazaka neće biti. Kulenović je na posudbi u Lokomotivi, nismo razmišljali o njemu umjesto Brune Petkovića. Omeragić? Vidjet ćemo, razgovara se”.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)