Uža vlada Mirka Barišića sastala se u subotu u popodnevnim satima na neformalnom sastanku kako bi utvrdila koji smjer zauzeti nakon skupštinskog puča kojim je bjegunac od zakona Zdravko Mamić odlučio pokazati mišiće vladajućima.

Podsjetimo, na sjednici Skupštine početkom tjedna 40 pristaša gazde opterećenog 6,5-godišnjom pravomoćnom presudom izglasalo je da Antolić više ne može biti član Uprave. Razlog nije formalno obrazložen, ali i pticama na grani jasno je da je Antolić rušenjem Mamićevih inicijativa na transfernom tržištu počeo dramatično kvariti financijske planove nekadašnjeg izvršnog direktora.

No, Krešimir Antolić ipak ostaje u Upravi Dinama. Izvršni odbor kluba danas na sjednici nije potvrdio odluku skupštine kluba.

shimmer fallback
shimmer fallback

Preokret

Od 13 članova Izvršnog odbora njih sedam je glasalo protiv razrješenja Antolića. U Maksimiru su se sastali prošlog ponedjeljka. Sve je trebalo biti čisto formalno prije nego što bi svi zajedno otišli na domjenak, a na kraju je sjednica postala prava ludnica.

Od 77 članova, njih 40 je glasalo za Antolićevo razrješenje. Čitav ovaj tjedan se lobiralo oko glasova, ali je na kraju sve odbačeno.

shimmer fallback
shimmer fallback

Danas je odlučeno da Krešimir Antolić ostaje u Upravu kluba.

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)