Nakon što je otvorila Svjetsko prvenstvo u Katru utakmicom protiv Maroka, hrvatska nogometna reprezentacija će i zatvoriti World Cup protiv istog suparnika.

Hrvatska i Maroko su otvorili natjecanje u skupini F odigravši 0:0, a u subotu će (nakon porazima u polufinalima) ponovno odmjeriti snage u utakmici za treće mjesto, dok će dan kasnije u finalu igrati Francuska i Argentina.

Navijao za ‘sve druge’

Dan uoči utakmice Vatrenih i Marokanaca srpski predsjednik Aleksandar Vučić u razgovoru za RTS jasno je poručio da će navijati za Maroko.

“U finalu ne znam za koga ću navijati, znam za koga ću navijati u utakmici za treće mjesto. Za Maroko, to su naša prava braća, koja nikad neće priznati nezavisno Kosovo. Oni imaju problem sa Zapadnom Saharom. Sad ćete mi reći da cijeli Novi Pazar navija za Maroko, a ja trebam reći da neću navijati za njih jer su muslimani? Pa oni su naša braća, prijatelji”, rekao je pa otkrio da za Hrvatsku nije navijao niti u polufinalu, a ni u prijašnjim utakmicama:

“”Poštujem sve, idite u Hrvatsku na more, ja neću, navijajte za Hrvatsku, ima vas koliko, 11, 12 posto, ja neću. Čestitam vam na izvanrednom uspjehu, ja sam navijao i za Argentinu, a i za sve druge da vam budem iskren i tako će biti i ubuduće i nitko mi to neće zabraniti i uvijek ću govoriti slobodno.”

Source: net.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)